the studio

REC Sound is gespecialiseerd in muziekcompositie en sounddesign voor audiovisuele producties en gevestigd in de Amsterdamse Jordaan. Er zijn 2 studio's 
voorzien van hoogstaande apparatuur en de laatste software. De studio's zijn gevestigd in de voormalig fotostudio van één van Nederlands bekendste fotografen, de wijlen Paul Huf. Op de plek waar Paul Huf zijn beroemde portretten van Ajax-voetballers Cruijff, Keizer, Swart en Nuninga maakte, staat tegenwoordig een mixtafel. Uiteraard is de werkstoel van Paul nog steeds bewaard gebleven en te bewonderen. 


The PEOPLE

Melcher Meirmans

Owner/Composer/Sound Designer

http://www.imdb.com/name/nm1864588/

Agent: 

Features Creative Management BV

INFO@FEATURESCM.NL


Wiegel| Meirmans|OONK

Wiegel|Meirmans|Oonk zijn  componisten van zowel muziek voor film- als muziek voor commercials. Laatste films van hun hand zijn de Nederlandse film 'Bloed Zweet & Tranen', 'De Ontsnapping' en 'Ventoux' en de Vlaamse film 'Bowling Balls'. Het duo 
Chrisnanne Wiegel en Melcher Meirmans begon in 1996 met het componeren van muziek voor tv-commercials en tv-leaders. In 2005 maakten zij hun eerste speelfilm-score voor 'Het Schnitzelparadijs'. Daarna volgden een aantal zeer succesvolle en prijswinnende films waaronder 'De Marathon', 'Jackie', 'Nova Zembla', ‘Komt een Vrouw bij de Dokter’ en ‘Alles is Liefde’ waarvoor zij orkestrale scores schreven. Voor de muziek van de Vlaamse politie thriller ‘Dossier K’ ontvingen Wiegel|Meirmans in 2010  de Vlaamse filmprijs voor ‘Uitzonderlijke prestatie’.

Met muziek voor onder anderen 'Nino', 'Mijn Opa de Bankrover', 'Patatje Oorlog', 'Briefgeheim' en diverse televisie series, waaronder de Vlaamse komische misdaadserie 'Clan', 'Connie & Clyde', de Nederlandse comedy 'Het Schaep' en politieke serie 'De Fractie'  hebben Wiegel|Meirmans|Oonk bewezen dat zij vele verschillende muziekstijlen in huis hebben.